Ä°nci Taneleri Zirvesi: DeÄŸerli Bilgiler ve EÅŸsiz Deneyimler




Ä°nci Taneleri Zirvesi: DeÄŸerli Bilgiler ve EÅŸsiz Deneyimler


Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi, dördüncü bölümüyle yine milyonları ekrana kilitledi. Azem'in oğluyla ilk kez karşı karşıya geldiği anlar, dizinin bu bölümünde damga vurdu. Sosyal medyada ve reyting listelerinde zirveye oturan İnci Taneleri, Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan bir başyapıt.

Emniyet Müdür Yardımcısı Erman, hocası Azem'e oğlunu bulduğunu söyledi. Oğlunun fotoğrafını ilk kez gören Azem, "İnsan bir fotoğrafa bakıp, aynı fotoğrafta bir sürü fotoğrafı nasıl görüyor ki? Bebekliği, çocukluğu... Ne kadar da yakışıklı olmuş oğlum." dedi. Bu duygusal sahnede gözyaşları sel oldu. Erman, oğlunun başka fotoğraflarının da olduğunu söyleyerek Özgür'ün (Cihan) birçok suça karıştığını ifade etti.

Azem, oğluna kavuşmak için çıktığı yolda birçok kapıyla karşılaştı. Ancak herkes ya polis ya da düşman olduğu endişesiyle ona yardımcı olmadı. Sonunda oğlunun evlatlık verildiği Güngör Seyhan'ı bulan Azem, ona öz çocuğu olup olmadığını sordu. Güngör, öz çocuğu olduğunu söylese de Azem'in gösterdiği fotoğrafı tanımadı. Azem, Güngör'ün ismini ve numarasını peçeteye yazdı. Ancak Özgür (Cihan), peçeteyi görünce onu kırıştırıp bir kenara attı.

Oğlunu bulan Azem, eşi Hande'nin mezarını ziyaret etti. Ellerinde sarı papatyalarla mezar başına gelen Azem, "Merhaba Handecanım, merhaba sevgilim. Özgür'ü buldum Hande, kocaman kara yağız bir delikanlı olmuş. Birlikte geleceğiz." dedi. Bu duygusal anlar izleyicilerin yüreğine dokundu.

Uzun bir aradan sonra Dilber, oğlunu gördü. Müzikholden çıktığı sırada Zahir'i karşısında gören Dilber, başlarda tepki verse de arabaya ilerlediğinde oğluyla karşılaştı. Ancak Zahir, çoc

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!