Sosyal Medyada Meydan Okuyarak Survivor'dan Ayrılan Yarışmacı!




Sosyal Medyada Meydan Okuyarak Survivor'dan Ayrılan Yarışmacı!


Survivor All Star'ın iddialı yarışmacılarından Sahra Işık, ani bir kararla yarışmadan ayrıldı. Sahra'nın ayrılışının nedeni hakkında ortaya atılan iddia ise herkesi şaşırttı.

Survivor All Star'da ani ayrılığıyla gündem olan Sahra Işık hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sahra'nın yarışmadan ayrılmasının nedeni hakkındaki iddia duyanları şoke etti.

Sahra, adadan ayrılışının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda "Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum. N.M.S" ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşımın ardından ayrılışının nedeni iyiden iyiye merak edilen yarışmacının ayrılışı hakkında sosyal medya platformu X üzerinden çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre, yakın zamanda yarışmadan elenen Seda Aktuğlu, Sahra'nın eşi İdris Aybirdi'ye giderek "Adada arkandan senin servetine çökmek istediğini söylüyor" dedi. Bu iddiaya göre, Acun Ilıcalı'yı arayan Sahra'nın kocası Aybirdi, Sahra ile görüştürüldü. Ağlayarak ekiple konuşan Sahra ise çekilme kararı olarak İstanbul'a hareket etti.

Sahra'nın ani ayrılışının ardından ortaya atılan bu iddia, Survivor hayranlarını şaşırttı. Sahra'nın ayrılışının gerçek nedeni hala netlik kazanmamış olsa da, bu iddia gündemi altüst etmeye devam ediyor.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!