Kar Aşkı: Megastar Tarkan Ailesiyle Verdiği Pozu Paylaştı




Kar Aşkı: Megastar Tarkan Ailesiyle Verdiği Pozu Paylaştı


Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanı seçiminde, ikinci tur için ünlü şarkıcı Megastar Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu, Almanya'nın Düsseldorf şehrinde oy kullanmıştı. Seçim kombinleriyle dikkat çeken Pınar Tevetoğlu'nun kıyafet seçimleri olay olmuştu ve sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Spor tarzını seviyor

Spor tarzını benimseyen Pınar Tevetoğlu, beyaz spor ayakkabılar, siyah pantolon ve açık kahve tonlarında bir kazak tercih etmişti. Kombinini ise gold zincirli bir çanta ile tamamlamıştı. Bu tarzıyla sosyal medyayı ikiye bölen Tevetoğlu, sandık başına spor bir kombinle gitmesiyle de dikkatleri üzerine çekmişti.

Karda eÄŸlence

Son olarak Megastar Tarkan, sosyal medya hesabından eşi ve kızıyla karda eğlendiği anları paylaştı. Bu paylaşım büyük beğeni ve yorumlar aldı. Tarkan'ın eşi, son haliyle yine çok konuşuldu. Tarkan, paylaşımına "Kar aşkı" notunu düşmüştü. Bu karede Pınar Tevetoğlu'nun kırmızı ruju ise dikkat çekti. Ünlü çiftin karda eğlenirken çektirdikleri fotoğraf, hayranlarının beğenisini kazandı.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!