Yıldız Tilbe, Sokak Ortasında Herkesi Şaşırtarak Çılgına Döndürdü!




Yıldız Tilbe, Sokak Ortasında Herkesi Şaşırtarak Çılgına Döndürdü!


Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Kendine has tarzı ve hayata karşı duruşuyla dikkat çeken Tilbe, muhabirlerin sorularına sert tepki gösterdi.

Milyonların gönlünde taht kuran şarkıları ve sahne performansıyla tanınan Yıldız Tilbe, Nişantaşı'nda görüntülendi. Ancak kendisiyle konuşmak isteyen muhabirlere sert çıktı. Aynı soruların sürekli tekrarlanmasından rahatsız olan Tilbe, sağlığıyla ilgili soruya "İnsanı kızdırıyorsunuz. Aynı soruları soruyorsunuz. Yeter" diyerek tepki gösterdi.

Ünlü şarkıcı daha sonra ise "Hayır istemiyorum! Açım açım. Çekilin önümden" diyerek soruları yanıtlamaktan kaçındı. Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde de "Hayatınızın film olmasını ister miydiniz?" sorusuna çarpıcı bir yanıt vermişti. "Hayır. Beni kimse senaryolaştıramaz. Çünkü beni tanımıyorlar. Ünlülerin öldükten sonra çekilen filmlerini de beğenmiyorum, yeterli bulmuyorum" diyen Tilbe, yine gündemden düşmemişti.

Yıldız Tilbe'nin samimi ve dobra açıklamalarıyla tanınması, onu sadece bir ünlü olarak değil, gerçek bir insan olarak da öne çıkarıyor. Kendine has tarzı ve hayata karşı duruşuyla da dikkat çeken Tilbe, her zaman olduğu gibi yine herkesi şaşırtmayı başardı.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!