Unutulmaz bir yıldızın son görüntüsü yürekleri burktu




Unutulmaz bir yıldızın son görüntüsü yürekleri burktu
Örümcer’e destek olmak isteyenler, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak yardım çaÄŸrısına destek verdi.


Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan Serpil Örümcer, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Örümcer, maddi sıkıntılar yaşadığını ve faturalarını ödemekte zorlandığını belirterek yardım çağrısında bulundu.

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızları arasında yer alan ve "Bayan Bacak" lakabıyla tanınan Serpil Örümcer, 1967 yılında güzellik yarışmasında finale adını yazdırmış ve ardından şöhretin kapıları kendisi için açılmıştı. Şarkıcı Berkant'la evlenen ve sanat dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Örümcer'in şimdiki hali ise merak konusu.

Son yıllarda maddi sıkıntılarla boğuşan Serpil Örümcer, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Videolu bir mesajla faturalarını ödemek için yardım çağrısında bulunan Örümcer, "Ben 70'li yılların sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bu fotoğraflarımı 200 liradan yardım amaçlı satıyorum; elektrik, su, doğalgaz faturamı ödemek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı fotoğraflarımı göndermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan bu paylaşım, Örümcer'e destek olmak isteyenlerin de dikkatini çekti. Birçok kişi, sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak yardım çağrısına destek verdi. Serpil Örümcer'in bu zorlu dönemde yaşadığı maddi sıkıntıların bir an önce son bulması ve ona destek olunması umut ediliyor.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!