Botoksa İhtiyaç Duymadan Uygulayabileceğiniz Adımlar


Botoksa İhtiyaç Duymadan Uygulayabileceğiniz Adımlar
Ayrıca, göz çevrenize masaj yaparken de çok hafif dokunuşlarla yapmanız gerekir. Bu sayede göz çevrenizdeki kan dolaşımını arttırabilir ve kırışıklıkların görünümünü azaltabilirsiniz.

"Göz çevresindeki kırışıklıklar, yaşınızı her zaman ele verir. Bu nedenle göz çevresi bakımınızı düzenli olarak yapmanız önemlidir. Göz çevresi, çok hassas ve ince bir bölgedir. Bu nedenle bakım yaparken dikkatli olmak gerekir. Eğer pratik göz çevresi bakım önerileri arıyorsanız, bu yazımıza mutlaka göz atın.

Aydınlık, parlak ve canlı bir cilt için düzenli bakım yapmak şarttır. Göz çevreniz de cildiniz gibi bakıma ihtiyaç duyar. Kırışıklıklarla mücadele etmek için düzenli olarak göz çevresi bakımı yapmanız gerekir.

MAKYAJLA UYUMAYIN

Cildinizi temizlerken öncelikle makyajdan arındırmanız gerekir. Göz çevresi bakımı yapmadan önce göz makyajınızı pamuk ve makyaj çıkarıcı yardımıyla temizleyin. Eğer göz makyajıyla uyuyorsanız, bu alışkanlığı hemen bırakmalısınız. Çünkü göz makyajıyla uyumak, göz çevresinin daha hızlı kırışmasına neden olabilir.

NEMLENDÄ°RÄ°CÄ° UYGULAYIN

Cildinizi ve gözlerinizi temizledikten sonra mutlaka bir nemlendirici krem uygulayın. Göz çevrenize geçmeden önce, cilt tipinize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir nemlendirici kullanın. Su bazlı bir nemlendirici, cildinizi düzenli olarak nemlendirmek için idealdir. Özellikle sıkılaştırıcı ve yaşlanma karşıtı nemlendiriciler kullanabilirsiniz.

GÖZ ÇEVRESİ İÇİN PRATİK BAKIM

Zamanla göz çevresinde kırışıklıklar ve ince çizgiler belirgin hale gelir. Göz altı morlukları ve kırışıklıklarla mücadele etmek için göz çevresi bakım kremlerini düzenli olarak kullanmalısınız. Ancak göz kremi kullanırken aşırıya kaçmamaya özen gösterin. Parmağınıza az miktarda göz kremi alarak, göz çevren

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!